donderdag 16 maart 2017

KAMER TE HUUR IN WOONINITIATIEF voor mensen met een beperking

Provincie Limburg: PER DIRECT:  Kamer te huur in wooninitiatief De Pioenroos.
Wooninitiatief  de Pioenroos is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een beperking. Hier woon je in een familiaire sfeer met 24/7 uur zorg, begeleiding en dagbesteding.

Soort beperkingen:
Autisme, epilepsie, gedragsgestoord, licht verstandelijk of verstandelijk beperkt.

Het wooninitiatief bestaat uit zes slaapkamers, twee woonkamers en een woonkeuken die met openslaande deuren toegang geeft tot een grote tuin. Er is voortdurend begeleiding aanwezig en in verband met epilepsie er is ook in de nacht een slaapdienst, met camera bewaking en uitluistermogelijkheid. Op basis van WLZ, ZZP pakketten en PGB.

De afstand tussen de zorgvrager en de wereld is groot. De ondersteuningsmethode is: Neem de zorgvrager serieus, pak ze bij de hand en begeleid hen van onderen af. Maak een brug tussen de zorgvrager en de omgevingswereld.

Op de dagbesteding zijn wij toeleverancier van bewerkt houtmateriaal voor de bouw. Je hebt dus echt "werk" op jou niveau en tempo. Ook zijn we met creatieve werkjes bezig. Belangrijk is dat jij een leuke dag hebt! Kan je de wereld even niet aan, dan zijn wij er. Met veel liefde, geduld en aandacht.  Wil je meer weten: Kijk ook eens op onze website http://depioenroosbv.com/, of bij Per Saldo: http://www.persaldohulpgids.nl of bij de woonwinkel van MEE: http://www.meewoonwinkel.nl/woonaanbod

Geen opmerkingen:

Een reactie posten