zaterdag 26 december 2015

JAAROVERZICHT 2015

Klikken voor optiesMijn droom om ooit een boek te schrijven is uitgekomen. Ik heb een mooi boek geschreven en gemaakt, waar ik trots op ben. Onze visie met een persoonlijke tint. De zorgvragers vonden het wel mooi, maar ze stonden er niet in. Hun grote wens was een boek over hen, met mooie foto's. Dat wordt dus een mooi doel voor 2016.

2015
Het was dit jaar een bewogen jaar. Een jaar waarin we de PioenRoos op de kaart hebben gezet.
We hebben ervaren dat het leven kwetsbaar is, maar we mogen vaststellen dat alle zorgvragers er nog zijn.

We hebben gestreden tegen overgewicht, en sommige zorgvragers hebben hun wilskracht hierin getoond, zijn kilo's verloren.
We hebben muren afgebroken en vertrouwen geschonken. Ieder mens mag er zijn en we houden hen die spiegel voor.

We hebben gelachen en getroost. We kennen extreme emoties en hebben agressie van dichtbij ervaren.
We hebben gestreden en laten zien dat we bestaansrecht hebben. We hebben respect verdiend, omdat we al vijf jaar het wooninitiatief in stand houden, terwijl niemand geloofde dat het haalbaar zou zijn.

We hebben niet opgegeven, maar hebben gewerkt aan een continue kwaliteitsverbetering. We hebben VOG verklaringen opgevraagd, een gedragscode opgesteld en protocollen verbeterd. We zetten door en werken aan de ultieme veiligheid voor onze zorgvragers.

We hebben laten zien wie we zijn, naar de buitenwereld. We zijn op de televisie geweest en hebben in kranten gestaan. We worden herkend en men weet wie we zijn.
We hebben de moderne tijd meegenomen en zijn gaan bloggen en vloggen. We hebben zelfs filmmateriaal gemaakt die nu wordt gebruikt als collegemateriaal, door het centrum van epilepsie de Kempenhaeghe.

Alles stond in het teken van onze zorgvragers, zij staan centraal in onze visie.
Laten we werken aan onze dromen, en houden van de mensen om ons heen.
Een gezond 2016.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten