woensdag 27 mei 2015

BETALING SVB BINNEN, GEEN KORT GEDING VANDAAG

De afgelopen dagen waren als in een achtbaan maar dan met een supersnelheid. Er is natuurlijk veel gebeurd. We kwamen in de krant, op de televisie en ineens waren we hot nieuws in het dorp.
Je kunt niet voorspellen wat er dan allemaal met je gebeurt. Een kort geding start je niet zomaar. Daar is er al heel wat aan vooraf gegaan. Maar uiteindelijk is de kogel door de kerk. En kennelijk vinden meer mensen het belangrijk, want de rechter besliste donderdag, dat het kort geding de woensdag erop, vandaag dus, zou plaats vinden. Dat lijkt lang, 7 dagen later. Maar je moet je bedenken dat het Pinksteren was. Dat betekent dat maandag afvalt als werkdag.  En donderdag is verlopen om alles te organiseren om bij de SVB kenbaar te maken dat we een kort geding gingen starten. Dus de SVB had vrijdag en dinsdag om zich hierop voor te bereiden. Dat is erg kort. Maar het gaf tevens het belang van de zaak aan.

Zondag werd mijn advocaat gebeld om te overleggen EERSTE PINKSTERDAG!!!
Maar hij zat in het buitenland. Dus maandag werd er met elkaar gesproken. Op tweede Pinksterdag wel te verstaan. Tot laat in de avond waren we nog bezig.

Het werd dinsdag, nog één dag te gaan. Zouden we er uit komen??
Van hun kant werd aangegeven dat de facturen niet in orde waren en dat we er meerdere malen op gewezen waren. Nou mij hebben ze verteld dat het aan het zorgkantoor lag. Toen die alles goedkeurden werd er zelfs beweerd dat er niets was ingeleverd. Daar komt bij dat als ze dat vonden hadden ze dat toch al in januari kenbaar kunnen maken, zodat we hierop konden reageren. ???

Maar we hebben nieuwe facturen gemaakt. Hebben die goed laten keuren en voor 11 uur hadden ze die in huis. En voor twaalf uur zijn de betalingsopdrachten gedaan. En dan begint het wachten....

Steeds maar weer op je app kijken of het gestort is.......

Jawel, het staat erop, gisteravond. Geen kort geding dus vandaag. Bij optellen van de bedragen blijkt dat niet het volledige bedrag is betaald. 17 cent te weinig. Ik zoek op welke factuur niet volledig is. En wat blijkt, zoals ik al eerder geschreven heb is er in januari 19 cent aan ons betaald. En die hebben ze verrekend. Hoe precies kan je zijn??Geen opmerkingen:

Een reactie posten